TNB în FNT te fidelizează cu un Premiu VIP!

oct. 9th, 2017 | By | Category: Postcard

În actuala ediţie a Festivalului Naţional de Teatru, cel mai mare număr de spectacole selecţionate de la un singur teatru aparţine Teatrului Naţional ”I. L. Caragiale” din Bucureşti. Cu alte cuvinte, de 4 ori TNB în FNT! Ca să marcheze o dată în plus succesul stagiunii trecute, în care afişul Naţionalului bucureştean a reunit mari nume ale dramaturgiei clasice şi contemporane, actori remarcabili, precum și regizori români şi străini de prim rang, TNB și-a propus să vină în întâmpinarea celor mai fideli spectatori din FNT cu un premiu.

Spectatorii care vor vedea toate cele patru producţii TNB ce vor fi prezentate pe scenele teatrului în perioada 20-30 octombrie 2017, în cadrul Festivalului Naţional de Teatru, au şansa să câştige un pachet Special VIP din partea gazdelor. Iată, așadar, care sunt cele patru spectacole care au primit girul exigentei selecții a Festivalului Național de Teatru, ediția 2017:

Luni 23 octombrie, de la ora 18, pe scena mare vă aşteptăm la Regele Lear de William Shakespeare, o montare spectaculoasă și plină de surprize, de o inventivitate vizuală cu totul aparte, în cheia specifică regizorului georgian David Doiashvili, unul din cei mai în vogă regizori ai momentului.

Miercuri 25 octombrie, de la ora 20, la Sala Studio, Angajare de clovn! Într-o ambianţă-surpriză propusă de Ion Caramitru, care semnează regia spectacolului și de scenografa Florilena Popescu-Fărcăşanu – şi în interpretarea celor trei tineri actori-clovni muzicali: Petre Ancuţa, Florin Călbăjos şi Emilian Mârnea, piesa lui Matei Vişniec îmbracă haine noi şi dezvăluie sensuri nebănuite chiar şi pentru cunoscătorii operei celui mai jucat dramaturg român.

Joi 26 octombrie, de la ora 20, la Sala Studio, o poveste tulburătoare, bazată pe scenariul unui film premiat cu Oscar, No Man’s Land! – acum şi în versiune scenică, regia fiind semnată de bulgarul Alexander Morfov, binecunoscut dumneavoastră datorită precedentelor sale montări de la TNB, „Furtuna” şi „Vizita bătrânei doamne”. O echipă minunată de actori, în frunte cu Mihai Călin, Richard Bovnoczki (nominalizat cu acest rol la Premiile UNITER) şi Ciprian Nicula întrupează una din cele mai omeneşti şi mai imprevizibile poveşti desprinse din războaiele lumii de azi, semnată de scriitorul bosniac Danis Tanović.

Vineri 27 octombrie, de la ora 20, la Sala Atelier, Umbre – piesa scriitoarei spaniole Marilia Samper, ea însăşi autoarea unui puneri în scenă de mare succes a propriului text. De această dată, regia îi aparţine unui tânăr în plină ascensiune, Vlad Cristache, cu o distribuţie alcătuită integral din actori ce fac parte din actuala trupă a TNB (!), în care îi veţi putea aplauda pe Ana Ciontea, Gheorghe Visu, Mircea Rusu, Gavril Pătru, mai tinerii Alice Sălceanu şi Emilian Mârnea, alături de inegalabilul cuplu Mariana Mihuţ şi Victor Rebengiuc…

Mergi să vezi toate spectacolele TNB din FNT, păstrează biletele şi înscrie-te în concurs! Nu rata şansa de a câștiga un excepțional ”pachet VIP” la Teatrul Naţional din Bucureşti!

Pentru detalii legate de concurs vă invităm să consultaţi pagina web www.tnb.ro, precum şi pagina oficială de Facebook – Teatrul Naţional „I. L. Caragiale” Bucureşti.

Număr de vizualizări :1128


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro