Expoziţie de bijuterie românească, la Designblok – Prague Design and Fashion Week 2017

oct. 18th, 2017 | By | Category: Postcard

Institutul Cultural Român de la Praga susţine participarea Assamblage (Asociația Națională a Autorilor și Designerilor de Bijuterie Contemporană) la Designblok – Prague Design and Fashion Week 2017 cu proiectul CAMERA LUCIDA.

CAMERA LUCIDA este un proiect cultural dedicat celebrării a 100 ani de la încheierea Primului Război Mondial și are scopul de a promova bijuteria contemporană românească ca formă de artă de sine-stătătoare, autentică, diversă și complexă.

Andreia Gabriela Popescu, Cleopatra Cosuleţ, Anayd Blu by Diana Toboşaru, JUls by Teodora Rus, Life in Mono by Tana Enedi şi Diana Pantea sunt artiştii care, alături de curatorul David Sandu, arhitecta Ioana Ardelean şi coordonatoarea artistică Valentina Buzamurga, propun încurajarea diversificării ofertelor culturale în ceea ce privește conținutul artistic, genurile culturale, spațiile de consum cultural, canalele de distribuție și mijloacele tehnice, precum și susținerea inovării, experimentului și căutării formelor alternative de exprimare artistică.

Designblok Prague Design and Fashion Week 2017 este cel mai mare eveniment de design şi modă din Europa Centrală şi se va desfăşura în perioada 26-30 Octombrie în cadrul complexului Výstaviště Holešovice din Praga, Republica Cehă. Ediția din acest an are ca partener Clusterul EUNIC de la Praga, beneficiind de susținerea majorităţii institutelor şi centrelor culturale din Praga.

Număr de vizualizări :543


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro