Alexandru Calmâcu lansează romanul “Inscripţie despre Absurd”

oct. 19th, 2017 | By | Category: Agenda de carte

Vineri, 20 octombrie 2017, ora 18:00, la Librăria Cărtureşti-Verona (lângă Cinema Patria), Editura Tracus Arte vă invită la lansarea romanului “Inscripţie despre Absurd”, de Alexandru Calmâcu. Ion Bogdan Lefter, Doru Mareş și Dan Mircea Cipariu vor analiza pe toate feţele textul romanului, iar actriţa Teatrului Bulandra, Serafim Profira, va citi fragmente din carte.

“Nu ştim cum şi-n ce fel s-a întâmplat, dar în oraşul nostru mare, o metropolă cu peste două milioane de locuitori, fără a pune la socoteală persoanele aflate în tranzit, adică turiştii, oamenii de afaceri, politicienii de pe alte meleaguri sau bărbaţi de diferite naţionalităţi veniţi după femeile băştinaşe şi, mai nou, muieri din alte ţări, apropiate sau îndepărtate, sosite special pentru masculii autohtoni, deci, repetăm, în urbea noastră atât de populată au dispărut, peste noapte, legile”. (fragment din volum)

Număr de vizualizări :900


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro