Trupa Țapinarii, la MNLR

sept. 26th, 2017 | By | Category: Eveniment

Marți, 26 septembrie 2017, de la ora 19.00, proiectul concertelor folk organizate în grădina Muzeului Național al Literaturii Române continuă cu trupa Țapinarii.

ȚAPINARII au un loc al lor pe piața muzicală din România. Ce fac ei nu este nici muzică, nici poezie, nici teatru, nici film. Trupa vocal instrumentală de două voci și o chitară, Țapinarii cântă folk alternativ fără influențe. Are 9 materiale discografice, best of-ul  2010 ani de folk alternativ, apărut în 2010 și editat de Jurnalul Național în 50.000 de exemplare, și Visul Românesc, editat în 2013 în 20.000 de exemplare de Academia Cațavencu și reeditat în 2015. Componenții trupei sunt Cosmin Covei, absolvent al Facultății de regie de film, și Adrian Tănase, absolvent al Facultății de jurnalism, au format trupa în 2001. (mai multe informații aici)

Număr de vizualizări :571


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro