Actorul Eugen Cristea, invitat la MNLR

sept. 26th, 2017 | By | Category: Eveniment

Joi, 28 septembrie 2017, de la ora 19.00, la Muzeul Național al Literaturii Române, sunteți invitați la o întâlnire cu Eugen Cristea, vechi soldat al scenei, de data aceasta în ipostaza de cantautor.

Actor fiind, EUGEN CRISTEA a atras spectatorii identificându-se cu personajele sale rapid, perfect, cu naturaleţea şi căldura pe care le poartă cu sine ca pe un stindard. De tânăr a deschis ochii în lumina reflectoarelor. S-a maturizat pe scena teatrului. Mereu în tranşee, aşteptând atacul – spectacolul de fiecare seară. Răspândeşte mereu vitalitate, are mereu cu degetul aşezat pe rana unei întrebări ce frământă societatea de astăzi.
Şi-a dezvoltat talentul de a cânta la chitară. A tradus şi a scris cărţi. A jucat în piese de teatru independent, a compus, a regizat, a făcut parte din jurii încercând să ajute tinerele talente să se exprime, şi-a spus opinia de câte ori a fost chemat, a descreţit frunţi, a luminat chipuri. Teatrul este locul de pornire şi de întoarcere. Teatrul este acela care reuşeşte să trezească oamenii din coşmar. De aceea aceştia continuă să vină la spectacole. (mai multe informații aici)

Număr de vizualizări :443


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro