Start vot la Gala HOP

sept. 6th, 2017 | By | Category: Postcard

Miercuri, 6 septembrie 2017, este ultima zi de concurs la Gala HOP. Ultimii concurenți, atât la secțiunea individual, cât și la secțiunea grup, pot fi urmăriți în sala de spectacole de la Vox Maris Grand Resort, dar și prin transmisia live pe www.galahop.ro și pe contul oficial de Facebook al Galei (https://www.facebook.com/GalaHopGalaTanaruluiActor).

Imediat după încheierea concursului, începând cu ora 22.00 – START VOT!

Votul publicului este deschis până mâine, vineri, ora 20.00, înainte de începerea Galei de premiere, atunci când vom afla, cu toții, în direct, câștigătorii acestei ediții.

Juriul final, alcătuit din actrița Ana-Ioana Macaria, actorul Zsolt Bogdan, producătorul de film Ada Solomon, regizorul Mihai Măniuțiu și actorul Alexandru Voicu decide câștigătorii PREMIILOR HOP: Cel mai bun actor, Cea mai bună actriță, Premiul „Sică Alexandrescu” – premiul special al juriului, Premiul pentru cel mai bun spectacol, precum și câștigătorul Premiului „Ștefan Iordache”, Marele Premiu al Galei.

La rândul său, publicul își alege câștigătorii – și cel mai bun actor, și cea mai bună actriță, și cel mai bun spectacol.

Cei care nu au reușit să urmărească competiția în transmisiune live, e important de știut faptul că înregistrarea serilor precedente este valabilă pe contul oficial de YouTube al UNITER (UNITER ROMANIA).

ORGANIZATORI:

UNITER – UNIUNEA TEATRALĂ DIN ROMÂNIA

Vox Maris Grand Resort Costineşti

PROIECT CULTURAL FINANŢAT DE:

Ministerul Culturii şi Identităţii Naţionale

COPRODUCĂTOR:

Societatea Română de Televiziune

SPONSOR:

MOL România

PARTENERI:

Primăria municipiului Bucureşti

ARCUB – Centrul Cultural al municipiului Bucureşti

Teatrul Naţional „I.L.Caragiale” din Bucureşti

TIFF – Festivalul Internaţional de Film Transilvania

ITI – Institutul Internaţional de Teatru, Secţia Română

VĂZUT DE:

Radio Guerrilla

PARTENER DE TRADIŢIE:

SRR – Societatea Română de Radiodifuziune

PARTENERI MEDIA:

mediaTRUST

Ziarul Metropolis

Yorick

RoEvents

Starr-gossip

Radio Doina

Radio Sky

Radio Constanţa

Radio Vacanţa

Număr de vizualizări :896


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro