Lansarea volumului „Scrisoare unui copil nicicând născut” de Oriana Fallaci, la Cluj- Napoca

sept. 24th, 2017 | By | Category: Agenda de carte

Vineri, 29 septembrie 2017, ora 18.00, în Sala Tonitza a Muzeului de Artă din Cluj-Napoca, Muzeul de Artă din Cluj-Napoca, Editura Școala Ardeleană și Revista Sinteza vă invită la lansarea volumului „Scrisoare unui copil nicicând născut” de Oriana Fallaci (În româneşte de Constantin Ivaneș, Prefaţă la ediţia în limba română de Emil Hurezeanu, Colecția Longseller, 2017).

Din programul acestei întâlniri mai fac parte dezbaterea „Între două secole, o Conștiință: Oriana Fallaci” și un spectacol-omagiu, „Mărturii ale demnității unui Om: Oriana Fallaci” (audio & video), realizat de Constantin Ivaneș.

Participă Excelența Sa Emil Hurezeanu, Ambasador al României în Germania, Prof. univ. dr. Vasile Sebastian Dâncu și Traducătorul cărții, Constantin Ivaneș (alias Sergiu Alex).

Evenimentul este urmat de o degustare de vin: O cupă de Chianti din Toscana Orianei, pentru care organizatorii aduc mulțumiri lui Edgardo Ciancio și Napoli Centrale!

Intrarea liberă.

Număr de vizualizări :892


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro