FITSPORT – Festivalul Internațional al Tinereții, Științei și Sportului

sept. 28th, 2017 | By | Category: Eveniment

În perioada 24 – 26 noiembrie 2017, Fundația ALTIUS Academy organizează Festivalul Internațional al Tinereții, Științei și Sportului – FITSPORT în parteneriat cu Primăria Municipiului Iași și cu Facultatea de Educație Fizică și Sport, din cadrul Universității Al. I. Cuza din Iași.

Proiectul are ca scop stimularea participării active a societății civile la activitățile sportive de loisir, de educare psihomotrică, prin intermediul cooperării naționale și internaționale pentru constituirea de bune practici, generate de tinerii orașului Iași, în special din domeniul Științei sportului și educației fizice

Festivalul FITSPORT își propune să aducă împreună, prin colaborare transfrontalieră, studenți, tineri cercetători și sportivi care vor avea oportunitatea de a interacționa cu personalități din domeniul Științei sportului și educației fizice și de a promova, în comunitatea ieșeană, modele de bune practici pentru menținerea unui stil de viață sănătos, prin organizarea de dezbateri, școli de vară, ateliere de lucru și simpozioane, întreceri sportive.

Beneficiari direcți ai acestui proiect sunt societatea civilă, comunitatea locală, tinerii din domeniul Știința sportului și educației fizice, studenți, masteranzi, doctoranzi de la facultățile de profil din țară și de la centrele universitare interne sau transfrontaliere, participanții interesați de tematicile diverselor ateliere de lucru din cadrul simpozionului și al festivalului, invitați speciali: mass media, reprezentanții administrației locale.

Festivalul Internațional al Tinereții, Științei și Sportului – FITSPORT este un proiect finanțat de Primăria Municipiului Iași.

www.facebook.com/Fitsport2017

Număr de vizualizări :550


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro