Expoziția ”Forma și Culoarea- elemente ale educației estetice”, la Mediaș

sept. 6th, 2017 | By | Category: Postcard

Vineri, 8 septembrie 2017, ora 17.30, la Galeria Cirus-Mediaș (str. Petofo Sandor nr.9), Așezământul de Copii ,,Sfântul Leontie,, – Rădăuți și  Galeria Cirus vă invită la vernisajul expoziției de pictură în acuarelă ”Forma și Culoarea- elemente ale educației estetice” ce cuprinde o selecție de lucrări ale tinerilor din Așezământ, membri ai Atelierului de pictură ,,Vasile Popescu”, realizate în cadrul taberei de pictură de la Sibiel și Atel, toate făcând parte din proiectul cu același nume finanțat de AFCN.

Această manifestare artistică a formei și culorii va fi îmbogățită de un alt important eveniment cultural al Mediașului: lansarea volumului de poezie ,,Mon General” al cunoscutei actrițe și poete, IOANA CRĂCIUNESCU, care va recita pentru publicul medieșan iubitor de artă, în acompaniamentul sonor al cunoscutului jazz-man PEDRO NEGRESCU, un obișnuit al scenelor europene.

Număr de vizualizări :944


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro