E cool să fii cult, la Strada de C`Arte!

sept. 20th, 2017 | By | Category: Postcard

Miercuri, 20 septembrie 2017, la ora 16.00,  ediția cu numărul VI a festivalului Strada de C`Arte debutează cu o importantă dezbatere pe tema ”Biblioteca Digitală pentru Românii de Pretutindeni”, la care participă Ministrul Lucian Șova, Prof. Adrian Badea și Prof. Doina Banciu, AOȘR, Ioan Cristescu – Directorul Muzeului Național al Literaturii Române, precum și Cristina Popescu , Romfilatelia. AgențiadeCarte.ro este partener media al evenimentului.

Programul integral îl găsiți pe site-ul festivalului, www.stradadecarte.ro.

Din cauza avertizărilor meteorologice cu cod galben de furtună, Târgul de carte, la care participă anul acesta 14 expozanți, va fi amplasat cu o zi mai târziu, adică joi, 21 septembrie, și se va deschide pentru public (vizitatori și cumpărători) de la ora 15.00. Standurile se vor găsi în arealul statuii ecvestre a lui Carol I și aici găsiți lista cu editurile și instituțiile participante.

Strada Copiilor, organizată în parteneriat cu Institutul de Management și Dezvoltare Durabilă (IMDD), reunește o serie de ateliere pentru copii, gândite de specialiștii și colaboratorii IMDD. Aceste ateliere sunt o bucurie pentru cei mici dar și pentru părinți, care găsesc în același areal activități interesante și pentru adulți și pentru copii. Aici găsiți programul detaliat.

Strada de C`Arte vine cu multe noutăți printre care și organizarea Parcului de C`Arte, împreună cu Primăria Sectorului 6 și Centrul Cultural European sector 6. expoziție de carte cu vânzare, ateliere pentru copii, spectacol de teatru stradal, proiecții de filme, recital de poezie și jazz, toate astea le puteți găsi în Parcul de C`Arte.

Parteneri Strada de C`Arte: eMAG, UniCredit Bank, EximBank, Marea Lojă Națională din România, Țuca Zbârcea & Asociații, Grampet Group, Centrul Cultural European Sector 6.

Parteneri strategici: Muzeul Național al Literaturii Române, Institutul de Management și Dezvoltare Durabilă, Poșta Română, Romfilatelia, Asociația Publicațiilor Literare și Editurilor din România, IFFEST Document Art, Complexul Educațional Lauder-Reut, Teatrul de Comedie, Primăria Sectorului 6, Primăria Municipiului București.

Parteneri media: TVR, Trinitas TV, Magic FM, Evenimentul Zilei, Fortin – Agenție de Comunicare Digitală, Neo Art România, Igloo, AgențiadeCarte, Metropotam și Comunic@ții Mobile.

Număr de vizualizări :1171


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro