Crux Publishing se întoarce la Sci+Fi Fest 2017

sept. 27th, 2017 | By | Category: Agenda de carte

În perioada 30 septembrie – 1 octombrie 2017, la Biblioteca Națională a României (București, Blvd. Unirii nr. 22), începând cu ora 10.30 în ambele zile, editura Crux Publishing vă invită la evenimentul Sci+Fi FEST 2017, cea de-a doua ediție a festivalului de știință și literatură SF organizat de revista Știință & Tehnică împreună cu numeroși parteneri. Ca și în 2016, Editura Crux Publishing este prezentă la festival cu un stand dedicat literaturii science-fiction, fantasy, horror și thriller. Anul acesta vă așteptăm cu volume noi, precum și cu multe alte surprize. Prin prezența sa la festivalul Sci+Fi FEST, editura Crux Publishing își continuă misiunea de a promova scriitorii români contemporani și operele lor, în cadrul campaniei ”Citește românește”, inițiată în 2015.

Standul editurii poate fi vizitat în ambele zile ale festivalului, începând cu ora 10.30 și până seara târziu. Veți avea astfel ocazia să vă reîntâlniți cu scriitorii editurii, să le luați autografe și să descoperiți ce planuri literare de viitor mai pun la cale.

Printre titlurile cu care editura vă așteaptă se numără romanul SF/distopic Amendamentul Dawson (Ciprian Mitoceanu), romanul high fantasy Inima Dragonului (Mircea Țara), seria space-opera Stelarium (Ana-Maria Negrilă) într-o ediție revizuită, precum și titluri care au consacrat editura Crux Publishing ca promotor al literaturii române contemporane: Ceasul fantasmelor de Oliviu Crâznic, seria Cronici din Voss de Șerban Andrei Mazilu, Ecouri din tenebre de Rodica Bretin, antologia Metamorfoze, Integrala Robert E. Howard și altele.

Pentru informații suplimentare, vă rugăm consultați site-ul editurii Crux Publishing.

Număr de vizualizări :1022


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro