„Jurnalul lui Robinson Crusoe” deschide stagiunea Teatrului Odeon

sept. 7th, 2017 | By | Category: Postcard

Teatrul Odeon se pregăteşte să inaugureze stagiunea 2017-2018. Casa de bilete a teatrului s-a deschis începând cu 4 septembrie, iar biletele pot fi achiziționate și online. Deschiderea stagiunii va avea loc, la Sala Majestic, pe 15 septembrie, de la ora 19:00, cu spectacolul „Jurnalul lui Robinson Crusoe” în regia lui Mihai Măniuţiu, un musical după ”Insula” de Gellu Naum, scenografia Adrian Damian, muzica Ada Milea.

După spectacol, de la ora 20:30, publicul va fi invitat la dans în Piaţeta Odeon din faţa teatrului la o Milonga publica. Participă dansatori din Clubul TangotangenT (coordonator Daniel Măndiță), acompaniați de instrumentiștii: Alexandru Anastasiu (vibrafon), Fernando Mihalache (acordeon) și Cezar Knihinschi (contrabas). Intrarea este liberă.

Pe 16 şi 17 septembrie, la Sala Studio, sunteți așteptați la spectacolele din seria ”Clasic e fantastic”, desfășurate în cadrul Festivalului Internațional George Enescu – „Bela Bartok şi povestea prinţului cioplit în lemn” şi „Copilăria lui Enescu”.

Tot pe 16 și 17 septembrie, de la ora 19.00, au loc următoarele reprezentații cu spectacolul „Jurnalul lui Robinson Crusoe”, singurele în care mai aveți ocazia să îl vedeți înainte de programarea din cadrul Festivalului Național de Teatru din 24 octombrie.

Număr de vizualizări :937


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro