Scriitoarea Cristina Andone, la MNLR

aug. 1st, 2017 | By | Category: Postcard

Sâmbătă, 5 august 2017, de la ora 11.00, în cadrul proiectului ”Copiii vin la Muzeul Naţional al Literaturii Române”, Vasile Ernu vă propune o întâlnire cu scriitoarea Cristina Andone, care va prezenta cartea sa, ”Enescu şi hora razelor de soare”, cu ilustraţii de Adriana Gheorghe, Sebastian Opriţă şi Thea Olteanu. AgențiadeCarte.ro este partener media al evenimentului.

Acest volum nou, apărut anul acesta, la Editura Nemira, completează colecţia binecunoscută a Cristinei Andone, ”Poveşti din Pădurea Muzicală”, ale căror personaje principale sunt cei mai mari compozitori ai lumii. Cartea ”Enescu şi hora razelor de soare” este însoţită de un CD cadou cu o oră de muzică enesciană: cele mai cunoscute piese orchestrale ale lui George Enescu, ”Rapsodia română nr. 1 în La major”, ”Rapsodia română nr. 2 în Re major” şi ”Simfonia a II-a în La major”.

CRISTINA ANDONE este scriitoare, activist educaţional şi trainer de creativitate. Cărţile sale, Poveşti din Pădurea Muzicală, vândute în 120.000 de exemplare, îşi propun să îi familiarizeze pe copii cu muzica clasică printr-o metodă pedagogică originală: audit de brand muzical. Cele nouă cărţi despre muzica marilor compozitori împletesc planificarea strategică de marketing cu teoria muzicală în nişte poveşti armonioase, cu miez. Autoarea tocmai a terminat un roman despre cum să-ţi dai demisia din publicitate şi are în lucru o carte despre ii. Colecţia ei etnografică poate fi admirată atât în ilustraţiile din cartea pe care o va prezenta sâmbătă, cât şi în cadrul atelierelor de carte organizate în Bucureşti şi în ţară.

Număr de vizualizări :928


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro