Orchestra de Cameră a Moldovei, la Ateneul Român

aug. 3rd, 2017 | By | Category: Eveniment

Miercuri, 9 august 2017, de la ora 19.30, seria concertelor orchestrale ale lunii august din Festivalul Internaţional “Vara Magică” va fi deschisă de Orchestra Națională de Cameră a Moldovei. În interpretarea Orchestrei Naționale de Cameră a Moldovei, dirijor Cristian Florea, publicul va putea asculta: J.S.Bach – ”Concertul brandenburgic nr. 3 în Sol Major” BWV 1048, W.A. Mozart – ”Concertul pentru vioară și orchestră nr. 3 în Sol Major” KV 216 – solistă violonista Maria Florea, P. Warlok – ”Capriol Suite”, E. Grieg – ”Două melodii elegiace” op. 34, Richard Galliano – ”Opale Concerto pentru acordeon și orchestră” – solist acordeonistul Eugen Negruță.

Lanto Communication organizează a şasea ediţie a Festivalului Internaţional “Vara  Magică” la Ateneul Român din Bucureşti în perioada 5 iulie – 23 august 2017. Concertele sunt organizate în fiecare săptămână și prezintă pe afiş formaţii camerale, dar şi orchestre simfonice precum Orchestra Română de Tineret, Orchestra Naţională de Tineret a Olandei, Romanian Sinfonietta Orchestra și Orchestra Naţională de Cameră a Moldovei, alături de celebri dirijori şi solişti români şi străini. Cea de a VI-a ediție a Festivalului „Vara Magică” reafirmă forța PARTENERIATULUI prin care Lanto Communication oferă publicului său o vară la standarde culturale europene.

Beneficiind de aer condiționat, Sala Mare a Ateneului Român va fi din nou gazdă primitoare a unui șir de evenimente artistice de nivel internațional.

www.youtube.com/watch?v=FLbAxt_JoOs&list=PLXu3zsGZnklGgL5MKnKogOP6eTEayKy7R

Sub patronajul Primăriei Municipului Bucureşti

Organizator : Lanto Communication

Coproducător : ARCUB

Parteneri: Romaqua, ICCO, Enel, Vizual Graf, Fabrica de asigurări, Fundatia Prietenii muzicii “Serafim Antropov”

Parteneri media : Radio România Cultural, Radio România Muzical, Smart FM

Biletele şi abonamentele s-au pus în vânzare pe www.eventim.ro şi la casa de bilete a Ateneului Român tel. 0733.612.948

Info suplimentare www.facebook.com/FestivalulVaraMagica/

Număr de vizualizări :950


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro