Maria Gheorghiu, la MNLR

aug. 7th, 2017 | By | Category: Eveniment

Vineri, 11 august 2017, de la ora 20.00, MNLR organizează un nou concert în grădina muzeului din Strada Nicolae Crețulescu nr. 8. Cantautoarea Maria Gheorghiu a pășit la 8 ani pe drumul muzicii. Dăruiește din harul său celor care-o ascultă, să-i poată vedea vibrând, să le simtă emoția. Face parte din jurii ale concursurilor de muzică folk pentru copii și tineri, încercând să ajute și să promoveze creația acestora. De asemenea, este realizatoarea unei cunoscute emisiuni radio la București Fm.

”Încerc prin tot ceea ce fac, prin spectacolele mele, să schimb ceva în mentalitatea românilor, încerc să-i fac să se apropie mai mult de valorile naţionale, să nu mai alerge în stânga şi-n dreapta căutând cai verzi pe pereţii altor neamuri, când avem noi aici atâta frumuseţe de care se pare că au uitat. Plătesc un preţ mare încercând să readuc lumea la valorile esenţiale, dar îl plătesc bucuroasă pentru că simt că voi reuşi”, mărturisește Maria Gheorghiu.

A scos până acum șase albume, Lacrimi în flăcări, Canon și Maria Gheorghiu, Pe la case luminate, Floare de vârtej, Timp netrăit, Curcubeu, De 20 de ani om.

Număr de vizualizări :775


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro