Editura Spandugino vă invită la concurs

aug. 4th, 2017 | By | Category: Postcard

Editura Spandugino anunță Concursul de carte pe care îl desfășoară în perioada 1 August – 31 Decembrie 2017, pe pagina de Facebook a editurii.

Sub sloganul „Cititorul nostru comentează cărțile bune și este răsplătit pentru părerea lui!”, concursul de carte îi invită pe cei interesați să comenteze un fragment ales din cartea lunii, pentru ca cele mai bune două comentarii să fie premiate fiecare cu câte o carte, astfel:

→în luna august: 2 exemplare din volumul „Sălbăticie”, autor Cheryl Strayed

→în luna septembrie: 2 exemplare din volumul „Muzica, în inima fascinaţiei”, autor Elizabeth Sombart

→în luna octombrie: 2 exemplare din volumul „Sinele ca un altul”, autor Paul Ricoeur

→în luna noiembrie: 2 exemplare din volumul „Răni deschise 6. Eu doar întreb”, autor Solomon Marcus

→în luna decembrie: 2 exemplare din volumul „Rămânerea trecerii”, autor C. D. Zeletin

Pentru a participa la concurs, cititorul trebuie să comenteze fragmentul din cartea lunii, menţionat în postarea editurii despre concurs, să dea share postării despre concursul de carte şi să devină fan al paginii de Facebook a Editurii Spandugino.

Pentru mai multe detalii privind regulamentul concursului, vezi Notes.

Număr de vizualizări :908


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro