Editura Katartis lansează Colecția Clasică Franklin

aug. 28th, 2017 | By | Category: Agenda de carte

Editura Katartis prezintă noua sa carte, “Franklin merge la școală”, din Colecția Clasică Franklin scrisă de Paulette Bourgeois și ilustrată de Brenda Clark, în traducerea Biankăi Diana Galeș. Vândută în 65 de milioane de exemplare în peste 30 de limbi, colecția este lansată și în librăriile din România de la 1 septembrie 2017, cea mai iubită țestoasă așteptând să-și facă noi prieteni.

În toate cărțile din colecție, Franklin se confruntă cu o situație dificilă din care încearcă să iasă, dar cu ajutorul părinților, prietenilor, învățătorului și a tuturor celor cu care intră în contact, Franklin reușește să-și învingă temerile și să facă față obstacolului care îi stă în cale, învățând de fiecare dată o lecție importantă.

În prima carte din colecție, “Franklin merge la școală”, țestoasa Franklin pășește în una dintre cele mai importante etape ale vieții. Cu ghiozdanul pregătit, Franklin este gata pentru prima sa zi de școală. În această poveste, Franklin se confruntă cu entuziasmul și teama dinaintea începerii școlii. Este ușor pentru copii să se identifice cu temerile lui Franklin. Este greu însă să nu-l iubească pe Franklin.

Paulette Bourgeois (n: 20 iulie 1951) este o scriitoare canadiană cunoscută pentru crearea Țestoasei Franklin, personajul care apare în cărțile ilustrate de Brenda Clark (n: 10 februarie 1955) și care sta la baza unei serii de animații de televiziune, DVD-uri și filme de lungmetraj animate. (www.paulettebourgeois.ca/ )

Colecția Clasică Franklin este recomandată copiilor între 4 şi 8 ani și este disponibilă pe site-ul editurii (www.katartis.ro) la prețul de 30 lei. Primele 50 de comenzi online realizate pe www.katartis.ro sau la numărul de telefon 0770 529 895, primesc cadou un afiș cu Franklin.

Despre Editură

Editura Katartis este despre copii, părinți, prieteni, experiențe, amintiri. Editura Katartis este despre cărți și iubitorii acestora. Alătură-te nouă într-o aventură cu povești frumoase și zâmbete minunate.

www.facebook.com/EdituraKatartis

Instagram: EdituraKatartis

Număr de vizualizări :1162


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro