”Turistul interior – Un ghid turistic pentru a descoperi cele mai fascinante meleaguri ale personalității tale”

aug. 1st, 2017 | By | Category: Agenda de carte

La editura Herald, în Colecția Colibri, a apărut volumul ”Turistul interior – Un ghid turistic pentru a descoperi cele mai fascinante meleaguri ale personalității tale”, de Allan Percy. Traducător: Elena-Anca Coman. În prezent avem posibilităţi aproape nelimitate de a călători în orice colţ al lumii; paradoxal însă, poate cel mai neexplorat teritoriu este interiorul nostru. ”Turistul interior” ne pune la dispoziţie hărţile necesare pentru a iniţia această călătorie pasionantă, cu destinaţie necunoscută. În cartea de faţă veţi găsi principalele metode de experimentare a unor stări de conştiinţă aparte şi a unor schimbări de perspectivă care vă vor permite să transcendeți simţurile şi să ajungeţi în cele mai ascunse colţuri ale minţii. De la autohipnoză şi autosugestie până la călătoriile şamanice, visele lucide şi mantre, Allan Percy trece în revistă tehnicile care, de-a lungul istoriei, i-au ajutat pe cei mai îndrăzneţi exploratori să facă incursiuni în misterioasa lume lăuntrică.

Allan Percy este expert în coaching şi în tehnici de îndrumare personală. Actualmente lucrează în calitate de consultant editorial în domeniul formării şi dezvoltării umane. Călătoreşte în toată lumea în căutarea unor noi surse de inspiraţie pentru cărţile sale. Traduse în numeroase limbi, volumele sale sunt un elogiu lucid adus libertăţii noastre de a fi în lumea contemporană: ”Conexiunea cu fericirea” (2007), ”Nietzsche pentru stresaţi” (2009), ”Oscar Wilde pentru blazaţi” (2011), ”Kafka pentru deprimaţi” (2012), ”Scafandrul optimistului ”(2013).

Număr de vizualizări :1124


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro