Tudor Arghezi- 50

iul. 10th, 2017 | By | Category: Postcard

Joi, 13 iulie 2017, de la ora 13.00, la sediul din Str. Nicolae Creţulescu nr. 8, Muzeul Național al Literaturii Române  vă invită la un remember dedicat scriitorului Tudor Arghezi, la 50 de ani de la moartea acestuia. În cadrul evenimentului va avea loc prezentarea volumelor XI-XII – ”Tudor Arghezi – Proză”, apărute în Colecția Opere fundamentale, editate de Academia Română, Fundația Națională pentru Știință și Artă și Muzeul Național al Literaturii Române. Prezentarea va fi însoţită de o dezbatere la care vor participa acad. Eugen Simion, acad. Răzvan Theodorescu, Ioan Simuț, Paul Cernat, Lucian Chișu și George Mihăiță. Amfitrion: Ioan Cristescu. AgențiadeCarte.ro este partener media al evenimentului.

Evenimentul va continua în seara de vineri, 14 iulie 2017, de la ora 18.00, cu o vizită la Mărțișor, în casa memorială care poartă numele scriitorului, unde gazda întâlnirii va fi acad. Eugen Simion.

Număr de vizualizări :1107


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro