Concert susținut de Zoia Alecu, la MNLR

iul. 24th, 2017 | By | Category: Eveniment

Joi, 27 iulie 2017, de la ora 20.00, Muzeul Național al Literaturii Române vă invită la un concert de folk, susţinut de Zoia Alecu, în grădina  MNLR din Strada Nicolae Crețulescu 8.

ZOIA ALECU s-a lansat în 1973, „naş” fiindu-i Doru Stănculescu. După o carieră solo, a luat decizia să cânte alături de Sfinx Experience şi să colinde lumea alături de ei. Este una dintre artistele care întotdeauna au luat atitudine atunci când trebuia. Zoia Alecu a luat viaţa de la zero de trei ori. Prima oară când s-a apucat de cântat, a doua când a plecat cu Sfinx Experience şi a treia oară când s-a întors în folk, în 2007, când a lansat şi primul ei album de autor, pentru că abia atunci a găsit timp pentru proiectele personale.

Număr de vizualizări :910


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro