Festivalul Internaţional de Film Bucureşti (BIFF), ediția a 13-a

iun. 26th, 2017 | By | Category: Eveniment

În perioada 28 iunie – 2 iulie 2017, în Bucureşti, la Sala Elvire Popesco, Institutul Francez din Bucuresti, Muzeul Țăranului Romȃn, Sala Horia Bernea și Clubul Țăranului, va avea loc Festivalul Internaţional de Film Bucureşti (BIFF) . Organizat de Fundaţia culturală CHARTA în parteneriat cu CNC, Universitatea de Artă Teatrală şi Cinematografică „I.L. Caragiale” și Institutul Cultural Român, BIFF este un festival competitiv, deschis cinematografului de artă, care încurajează cinematograful independent românesc, european si internaţional, descoperă talente și promovează tineri realizatori de film. Promovează cu precădere filme care nu intră în circuitul cinematografelor din România, fiind un festival dedicat în primul rând tinerilor. Unul din punctele de originalitate și unicitate ale festivalului este dat de selecţia proiecţiilor, ce cuprinde filme care, cel mai adesea, nu ajung pe ecranele din România.

La gala de închidere a festivalului, care va avea loc pe data de 2 iulie 2017, Institutul Cultural Român acordă Marele Premiu – Grand Prix , Premiul pentru cea mai bună regie și Premiul special al juriului.

Festivalul Internaţional de Film Bucureşti se află sub patronajul Alteței Sale Regale, Prințul Radu.

Mai multe detalii despre festival, aici: //b-iff.ro/en/


Număr de vizualizări :1137


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro