”Un bărbat şi mai multe femei”, la Clubul Ţăranului Român

iun. 6th, 2017 | By | Category: Eveniment

Miercuri, 14 iunie 2017, de la ora 19:00, Clubul Ţăranului Român vă invită la o spumoasă comedie – „Un bărbat și mai multe femei”. Un spectacol cu adevărat amuzant care te invită în lumea lui Garunski, un bărbat năucit de femeile din jurul său – una este prea banală, alta prea agitată, una prea cuminte, alta prea autoritară, femei disperate, victime sau incurabil romantice.

O piesă de teatru în care putem observa relațiile unui bărbat cu mai multe femei din viața sa, dar mai ales cum poate să evolueze în relațiile cu ele.

Eroul principal, care are inițial un caracter slab, copleșit de greutățile cotidiene, are nevoie de o adeverință de la un spital.

Dar acest lucru este doar începutul unei noi aventuri pentru el, o aventură care îl va transforma, și care îl va face să aibă în cele din urmă o personalitate puternică și atrăgătoare; tot acest proces de transformare va fi în raport cu femeile pe care le întâlnește. Astfel, Garunski ajunge chiar să descopere modul în care poți să mulțumești femeile.

Sunteți invitați să vedeți un spectacol în care puteți urmări evoluția personajelor, dar și cum progresează relațile dintre ele.

Distribuția

Simona Magda Onuțu și Ștefan Opreanu

Regia: Relu Poalelungi

Scenografia: Cristina Dandu

Durata: 1h 30 min (fara pauza)

Rezervări: 0724241738

Participare spectacol: 25 lei / persoana

Număr de vizualizări :1339


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro