Noaptea Muzeelor la Hubrica

mai 18th, 2017 | By | Category: Postcard

Sâmbătă, 20 mai 2017, cu ocazia Nopții Europene a Muzeelor, comunitatea creativă de la Hubrica ( Str. Bucium 34, Iași) deschide porțile și întâmpină vizitatorii cu o expoziție specială.

Cei care vor trece pragul Hubrica vor admira posterele creative ale propagandei socialiste, de educație în protecția muncii, despre care organizatorii spun că sunt „o adevărată inspirație pentru copywriteri”. Expoziția este completată cu fragmente din istoria fostei fabrici Moldomobila, ilustrată prin fotografii, filme și diapozitive din recuzita fabricii. Expoziția a fost documentată și panotată de către membrii Hubrica, în colaborare cu studenți de la arhitectură și design.

Hubrica este un spațiu comun de lucru pentru artiști, arhitecți, cercetători ITC, designers, makers, cu sediul în atelierele de proiectare ale fostei fabrici de mobilă Moldomobila, pe care le-a revitalizat printr-un design modern. Activitatea hub-ului care este deschis și destinat comunității poate fi urmărită pe pagina de Facebook Hubrica.

Număr de vizualizări :845


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro