Lansare de carte: ”Cu bicicleta prin Corsica”, de Alin Bonța

mai 30th, 2017 | By | Category: Agenda de carte

Joi, 8 iunie 2017, de la ora 19.30, la Sun Plaza, etajul 1, în spațiul foodcourt, lângă cinematograf, va avea loc lansarea cărţii „Cu bicicleta prin Corsica”, de Alin Bonța, apărută la Editura Karina.

Ca o continuare a primei cărţi a seriei, „Cu bicicleta prin Pirinei”, volumul prezintă de data aceasta minunata şi misterioasa insulă Corsica, văzută din șaua bicicletei. Un fermecător jurnal de călătorie, bogat ilustrat şi completat de un DVD cu filmele excursiei, vă va arunca într-un vârtej de peripeţii, poveşti, fotografii, sfaturi şi chiar filozofii ieftine de ciclist obosit după care, fără să vă daţi seama, este posibil să sfârşiţi în port la Livorno, cu bicicleta în traistă.

Evenimentul va avea loc în prezenţa personajelor cărţii, unul dintre ei fiind chiar autorul, ocazie cu care îi veți cunoaşte şi veți putea povesti cu ei despre ciclism. Vor fi vizionări de filme, slide-show-uri cu fotografii din Corsica. Cartea nu este distribuită prin rețelele de librării, poate fi achiziţionată doar la lansări şi la unele concursuri de ciclism. De asemenea, la eveniment veți putea achiziţiona pachetul promoţional cu ambele volume ale seriei.

Număr de vizualizări :1107


One Comment to “Lansare de carte: ”Cu bicicleta prin Corsica”, de Alin Bonța”

  1. Selegean Virginia spune:

    Cum se poate intra în posesia acestei cărți?

Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro