Eugeniu Țibuleac expune ”CLOUDS & MEMORIES”, la Atelier 030202

mai 4th, 2017 | By | Category: Postcard

Joi, 4 mai 2017, ora 19.00, la ATELIER 030202 (Sala Nouă TC), str. Sfânta Vineri nr. 11, Bucureşti, va avea loc vernisajul expoziției ”CLOUDS & MEMORIES” / Eugeniu Țibuleac. Expoziția poate fi vizitată în perioada 4 mai – 4 iunie 2017. Coordonator Atelier 030202 – Mihai Zgondoiu. AgențiadeCarte.ro este partener media.

www.atelier030202.blogspot.ro

facebook event: www.facebook.com/events/224597294690598/

„Prin sculptura în piatră, una din preocupările mele esențiale în zona artelor vizuale, eu caut relația dintre materie, formă și spațiu. Seria norilor din piatră Clouds & Memories realizată prin cioplirea directă a marmurei și a travertinului, scoate la iveală volume organice cu aspect natural ce par ușoare și vaporoase în pofida greutății lor.” (Eugeniu Țibuleac)

Eugeniu Țibuleac s-a născut în 6 august, 1991, orașul Rîșcani, Republica Moldova. Este absolvent al Facultății de Arte și Design, din Timișoara, fiind  licențiat și absolvent de masterat,  în sculptură. În perioada anilor de studii, a participat la simpozioane de sculptură și expoziții de grup, precum „Bienala Internațională de Pictură, Grafică și Sculptură, Arad” (2014) „Simpozionul Internațional de Sculptură în lemn, Arad” (2015), „Simpozionul de Sculptură în lemn – Intersecție și Sens, Arad” (2016), „Provocările Solidului”, UNAgaleria, București (2016). În cadrul evenimentului Gala Absolvenților, organizat de Facultatea de Arte și Design, din Timișoara (2016), i-au fost acordate premiile pentru sculptură și premiul Fundației Herczeg.

Organizator: ATELIER 030202

Parteneri: Teatrul de Comedie, Asociaţia Euro CulturArt, Facultatea de Arte și Design – Timișoara

Sponsori: Fundația Herczeg, Enoteca de Savoya

Parteneri media: AgentiadeCarte.ro, Radio România Cultural, ArtClue, Revista ARTA, Modernism.ro,

Revista Zeppelin, ArtWall

Număr de vizualizări :932


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro