spot_img

Editurile Aramis și Minerva la Bookfest 2017

Editurile Aramis și Minerva vor participa la cea de-a XII-a ediție a Salonului Internațional de Carte Bookfest, care va avea loc între 24 și 28 mai 2017, în Complexul expozițional Romexpo din București. La standul B 14 din pavilionul C 2, ne vom întâmpina în fiecare zi cititorii cu peste 500 de titluri, dintre care 100 de noutăți editoriale, cu prețuri speciale și reduceri de până la 60%.

Dintre titlurile noi care vor putea fi găsite la standul Aramis, menționăm:

  • Colecția 2017 de cărți pentru adolescenți –  la un preț promoțional Bookfest

Tort lipicios pentru toată lumea, primul volum din seria Monstruos de haios, de Jochen Till

Miss Edison: profesoara noastră (genială) aiurită, de Irene Zimmermann

Profesorul Miracol: atelierul dorințelor secrete, de Susan Niessen

Atenție, vecini răi!, primul volum din seria Hotelul Lăbuța fermecată, de Feline Lang

  • Colecția Mică enciclopedie cu sunete (sunete reale înregistrate în mijlocul naturii) – preț promoțional Bookfest de 49,99 lei pe titlu

Păsările din grădină și cântecele lor

Păsările din pădure și cântecele lor

  • O serie de atlase și enciclopedii, care au devenit preferatele copiilor chiar la scurt timp de la apariție – la prețuri promoționale Bookfest

Atlasul ilustrat al lumii

Ierbarul meu

Albumul exploratorului naturii

Întrebări și răspunsuri – Istorie

Cartea secretă a aventurierilor

Animale de pradă

Animale migratoare

  • Ediții complet noi ale unor titluri care s-au bucurat de mare succes în rândul cititorilor

Dicționar de limba română contempoarană, de Aurelia Ulici – preț promoțional doar la Bookfest de 40 lei

Dicționar ilustrat englez-român – la un preț promoțional pentru Bookfest

  • Colecția Să descoperim. Observă și învață, joacă-te cu autocolante! – o serie de 6 mici enciclopedii cu stickere – preț promoțional Bookfest de 10 lei pe titlu

Să descoperim copacii

Să descoperim ferma

Să descoperim fluturii

Să descoperim iazurile și râurile

Să descoperim viața la firul ierbii

Să descoperim viețuitoarele sălbatice din grădină

  • Colecția învățăm – preț promoțional Bookfest de 9 lei pe titlu

Să învățăm șah, de Milorad Kovačević și Goran Milisavljević

Să învățăm bunele maniere, de Bojana Matijević și Milica Jovanović

Să învățăm despre animelele de casă, de Nikoleta Novak

  • Colecția Cele mai frumoase… – preț promoțional Bookfest de 4 lei pe titlu

Cele mai frumoase… Basme românești

Cele mai frumoase… Povestiri

Cele mai frumoase… Povești

Cele mai frumoase… Povești din literatura universală

Cele mai frumoase… Versuri

Cele mai frumoase… Amintiri din copilărie de Ion Creangă

Cele mai frumoase… Momente și schițe de I.L. Caragiale

Cele mai frumoase… Povești de Ion Creangă

  • Colecția Biblioteca poveștilor magice – preț promoțional Bookfest de 4 lei pe titlu

Marele bal cu prinți și prințese

Animale fantastice

Incredibilele aventuri ale vrăjitoarelor

Tărâmul fermecat al zânelor

Povești cu tâlc

Povești din Poiana Verde

Legende despre plante și animale

Povești din viitor

  • Colecția Sunt mic și vreau să aflu – preț promoțional 8 lei pe titlu

Numerele

Fructele

Legumele

Literele

Animale

Corpul meu

  • Colecția Învățăm prin joc – la un preț promoțional pentru Bookfest

Literele

Numerele

Fructele și legumele

Ghicitori despre animale

Poveștile copilăriei

De asemenea, pe întreaga perioadă a târgului de carte, Editura Aramis va avea la standul său o ofertă variată atât pentru premiile de sfârșit de an școlar, cât și pentru cadrele didactice, cu reduceri speciale de până la 60%.

edituraaramis.ro/

www.librariaaramis.ro/

www.edituraminerva.ro/

Articole recomandate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRȚI ALE ANULUI 2022

De 13 ani, AgențiadeCarte.ro propune un top anual al celor mai bune cărți. Pentru anul editorial 2022, echipa AgenţiadeCarte.ro a scanat nominalizările pentru Premiile Radio România Cultural, Observator Cultural, Ziarul de Iași, Ficțiunea OPTm și Gala Tinerilor Scriitori / Cartea de poezie a anului 2022, dar și propriile preferințe ale editorilor și colaboratorilor noștri. Astfel, propunem 85 de titluri pe care le considerăm semnificative pentru anul editorial 2022: 30 de cărți de poezie, 30 de cărți de proză, 10 cărți de critică, istorie și teorie literară, precum și 15 cărți de eseu, publicistică și memorialistică. Cititorii AgenţiadeCarte.ro pot vota și comenta titlurile alese de noi. Votul este deschis până la 31 august 2023, ora 23.00. Juriul Premiilor AgenţiadeCarte.ro este compus din scriitorii Florin Iaru, Cristian Teodorescu și Dan Mircea Cipariu (președintele asociației Euro CulturArt). Juriul va anunța, după închiderea votului pe agentiadecarte.ro, printr-un comunicat de presă, câștigătorii. Premiile, în valoare de 5000 lei, sunt finanțate de Ministerul Culturii.

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRȚI ALE ANULUI 2021

De 12 ani, AgențiadeCarte.ro propune un top anual al celor mai bune cărți. Pentru anul editorial 2021, echipa AgenţiadeCarte.ro a scanat nominalizările pentru Premiile Radio România Cultural, Observator Cultural, Ziarul de Iași și Gala Tinerilor Scriitori, dar și propriile preferințe ale editorilor și colaboratorilor noștri. Astfel, propunem 71 de titluri pe care le considerăm semnificative pentru anul editorial 2021:  30 de cărți de poezie, 20 de cărți de proză, 10 cărți de critică literară, istorie literară și teorie literară, precum și 11 cărți de eseu, publicistică și memorialistică. Cititorii AgenţiadeCarte.ro pot vota și comenta titlurile alese de noi. Votul este deschis până la 31 august 2022, ora 23.00.

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRȚI ALE ANULUI 2020

De 11 ani, AgențiadeCarte.ro propune un top anual al celor mai bune cărți. Pentru anul editorial 2020, echipa AgenţiadeCarte.ro a scanat nominalizările pentru Premiile Observator Cultural, Ziarul de Iași și Gala Tinerilor Scriitori, dar și propriile preferințe ale editorilor și colaboratorilor noștri. Astfel, propunem 74 de titluri pe care le considerăm semnificative pentru anul editorial 2020: 31 de cărți de poezie, 20 de cărți de proză, 10 cărți de critică literară, istorie literară și teorie literară, precum și 13 cărți de eseu, publicistică și memorialistică. Cititorii AgenţiadeCarte.ro pot vota și comenta titlurile alese de noi. Votul este deschis până la 31 august 2021, ora 23.00. După închiderea votului, într-un eveniment public, AgențiadeCarte.ro va premia cărțile ce vor întruni cele mai multe voturi ale publicului și ale unui juriu desemnat de Asociația Euro CulturArt. Vom acorda câte un premiu pentru fiecare secțiune a topului. (Dan Mircea Cipariu)

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRȚI ALE ANULUI 2019

De 10 ani, AgențiadeCarte.ro propune un top anual al celor mai bune cărți. Pentru anul editorial 2019, echipa AgenţiadeCarte.ro a scanat nominalizările pentru Premiile Radio România Cultural, Observator Cultural și Gala Tinerilor Scriitori, dar şi propriile preferinţe ale editorilor. Astfel, propunem câteva titluri pe care le considerăm semnificative pentru o viitoare istorie a literaturii române contemporane. Cititorii AgenţiadeCarte.ro pot vota și comenta titlurile alese de noi. Votul este deschis până la 31 august 2020, ora 23.00. După închiderea votului, într-un eveniment public, AgențiadeCarte.ro va premia cărțile ce vor întruni cele mai multe voturi ale publicului și ale unui juriu desemnat de Asociația Euro CulturArt. Vom acorda câte un premiu pentru fiecare secțiune a topului.

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRȚI ALE ANULUI 2018

În anul editorial 2018, au fost publicate câteva titluri semnificative pentru o viitoare istorie a literaturii române contemporane. Echipa AgenţiadeCarte.ro a scanat nominalizările pentru Premiile Radio România Cultural, Observator Cultural, Iocan și Gala Tinerilor Scriitori, dar şi propriile preferinţe ale editorilor. A rezultat o listă de propuneri pe care cititorii AgenţiadeCarte.ro o pot vota, comenta şi critica. Votul este deschis până la 31 august 2019, ora 23.00. După închiderea votului, într-un eveniment public, AgențiadeCarte.ro va premia cărțile ce vor întruni cele mai multe voturi ale publicului și ale unui juriu desemnat de Asociația Euro CulturArt. Vom acorda câte un premiu pentru fiecare secțiune a topului.

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRȚI ALE ANULUI 2017

În anul editorial 2017, au fost publicate câteva titluri semnificative pentru o viitoare istorie a literaturii române contemporane. Echipa AgenţiadeCarte.ro a scanat nominalizările pentru Premiile Radio România Cultural, Observator Cultural și Gala Tinerilor Scriitori, dar şi propriile preferinţe ale editorilor. A rezultat o listă de propuneri pe care cititorii AgenţiadeCarte.ro o pot vota, comenta şi critica. Votul este deschis până la 27 august 2018, ora 23.00. Pe 31 august 2018, de Ziua Limbii Române, într-un eveniment public, AgențiadeCarte.ro va premia cărțile ce vor întruni cele mai multe voturi. Vom acorda câte un premiu pentru fiecare secțiune a topului.

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRȚI ALE ANULUI 2016

Anul 2016 a propus câteva titluri semnificative pentru o viitoare istorie a literaturii române contemporane. Echipa AgenţiadeCarte.ro a scanat nominalizările pentru Premiile Radio România Cultural, Observator Cultural și Gala Tinerilor Scriitori, dar şi propriile preferinţe ale editorilor. A rezultat o listă de propuneri pe care cititorii AgenţiadeCarte.ro o pot vota, comenta şi critica. Votul este deschis până la 27 august 2017, ora 23.00.

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRŢI ALE ANULUI 2015

Anul 2015 a propus câteva titluri semnificative pentru o viitoare istorie a literaturii române contemporane. Echipa AgenţiadeCarte.ro a scanat nominalizările pentru Premiile Radio România Cultural, Observator Cultural, România literară, Gala Tinerilor Scriitori, dar şi propriile preferinţe ale editorilor. A rezultat o listă de propuneri pe care cititorii AgenţiadeCarte.ro o pot vota, comenta şi critica. Votul este deschis până la 15 mai 2016, ora 23.00.

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRŢI ALE ANULUI 2010

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRŢI ALE ANULUI 2010

Cotidianul cultural AgenţiadeCarte.ro este membru al Asociației Publicațiilor Literare și Editurilor din România (APLER)

 

Publicaţie culturală finanţată cu sprijinul Ministerului Culturii.

ISSN: 2248 – 1508