Concertul formaţiei româneşti JazzyBit la Masters of Jazz – Praga 2017

mai 18th, 2017 | By | Category: Postcard

Institutul Cultural Român de la Praga susține concertul trupei românești JazzyBit din data de 21 mai 2017, ora 21:30 în cadrul celei de a XXXIX-a ediții a Festivalului Internațional Masters of Jazz – Prague 2017.

Prima ediţie a Festivalului Internațional Masters of Jazz din Praga a fost în 1964, ceea ce îl face cel mai vechi festival de muzică din Republica Cehă și unul dintre cele mai presigioase festivaluri de jazz din Europa.

Ediţia din 2017 se desfășoară între 30 aprilie și 30 mai în Reduta Jazz Club, cel mai renumit local de acest gen din Praga care și-a deschis porțile acum mai bine de jumătate de secol şi reprezintă un loc de întâlnire al multor muzicieni de renume din domeniu.

JazzyBIT este un trio format din Teodor Pop (pian, claviaturi), Mihai Moldoveanu (bas) și Szabó Csongor-Zsolt (tobe), ce oferă o combinație energică de jazz și rock, presărată cu accente de blues, latino și funk.

Concertul va avea loc duminică, 21 mai 2017, de la ora 21:30, în Reduta Jazz Club, Praga.

Număr de vizualizări :784


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro