Apel la înscriere a proiectelor editoriale

mai 2nd, 2017 | By | Category: Postcard

Administrația Fondului Cultural Național lansează o nouă sesiune de finanțare nerambursabilă a proiectelor editoriale și o nouă invitație adresată experților evaluatori pentru depunerea candidaturilor. Cu un buget de 2.000.000 lei, sesiunea de finanțare III/2017 demarează în 2 mai cu o perioadă de 30 de zile pentru depunerea online a proiectelor editoriale.

”În acord cu strategia adoptată, ce are ca prioritate susţinerea accesului cât mai larg la cultură al tuturor categoriilor de public, Consiliul AFCN, întrunit în data de 28 aprilie, a decis introducerea unui tiraj minim obligatoriu, care devine condiție de eligibilitate.

Luând în considerație diminuarea bugetului față de anul precedent, Consilul AFCN a hotărât că în cadrul secțiunii REVISTE SI PUBLICAŢII CULTURALE nu sunt eligibile revistele publicate de uniunile de creaţie membre ANUC finanţate în baza legii 136/2015 menționate la art. 1 (1).

Totodată Consiliul a definit priorități specifice disjunctive pentru fiecare secțiune de finanțare, fiind suficientă adresarea unei singure priorități pentru a putea obține punctajul maxim.(http://www.afcn.ro/media/prioritati editoriale 2017 explicate-1.pdf)

Apelul de proiecte ce conține bugetul detaliat, plafoanele de finanțare pe secțiuni, prioritățile specifice, condițiile de participare și calendarul de derulare pot fi consultate la http://www.afcn.ro/media/anunt AFCN lansare sesiune proiecte editoriale 2017.pdf

Începând cu 2 mai se deschide și aplicația de depunere a candidaturilor pentru comisiile de evaluare: http://www.afcn.ro/media/invitatie evaluatori sesiune III 2017.pdf

Toate informațiile și documentele necesare înscrierii proiectelor editoriale sunt disponibile online la www.afcn.ro/finantari-proiecte-editoriale.html.

Pentru mai multe detalii despre sesiunea de finanţare : contact@afcn.ro .”

Număr de vizualizări :772


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro