Spectacolul “Ketchup”, la Ceainăria ARTea

apr. 7th, 2017 | By | Category: Eveniment

Marți, 11 aprilie 2017, ora 20.00, la Ceainăria ARTea (Strada Amiral Vasile Urseanu, București), va avea loc spectacolul “Ketchup”, text și regie Andrei Cotarcea.

KETCHUP

(comedie într-un act)

de

Andrei Cotarcea

personaje:

El: – Iulian Ilinca

Instalatorul: – Constantin Zamfirescu

Ea: – Ioana-Ancuţa Vochin

regia: Andrei Cotarcea

durata: 1,15h, fără pauză.

Prins în capcană, şi la propriu şi la figurat, între o frumoasă amantă şi o brută în postură de instalator, eroul acestei comedii dulci şi picante este nevoit să apeleze la toate mijloacele ce-i stau la dispoziţie pentru a scăpa cu viaţă, pentru că o partidă de amor se transformă pe neaşteptate  într-o situaţie pe cât de neprevăzută pe atât de dramatică, în care viaţa îi este pusă în pericol. Cu abilitate şi inteligenţă, el reuşeşte să se transforme din victimă în partenerul agresorului său şi să-l determine pe acesta să renunţe la intenţiile sale. Dar care erau adevaratele intenţii ale acestuia şi cu ce preţ e dispus să renunţe la ele?

KETCHUP  –  produs din ingrediente amuzante, un amestec de situaţii neprevăzute, ironie şi sarcasm în proporţii variabile.

Număr de vizualizări :749


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro