Serie de concerte ale trupei Moonlight Breakfast, în Cehia și Slovacia

apr. 7th, 2017 | By | Category: Postcard

În cursul lunii aprilie, trupa Moonlight Breakfast va efectua un turneu de promovare al noului lor album intitulat „Time”,  turneu ce va include o serie de concerte în Cehia şi Slovacia cu sprijinul Institutului Cultural Român de la Praga. AgențiadeCarte.ro vă prezintă programul turneului.

Moonlight Breakfast promovează un stil muzical urban printr-un mix de Soul, Electro, Beat, Nu-Jazz și Swing. Trupa a devinit cunoscută publicului după ce a performat în fața a 35000 de spectatori, în deschiderea concertului Jamiroquai din România, în 2011. Primul album al trupei, „Shout”, apărut în 2014, a fost foarte bine primit atât de critici cât și de public, ajungând în scurt timp de la apariție pe primele locuri în topurile europene.În 2012, Moonlight Breakfast a primit premiul pentru cea mai bună trupă la Elle Style Awards România, fiind numită “cea mai bună trupă de export”, iar doi ani mai tarziu, a concertat la festivitatea de închidere a Jocurilor Olimpice de Iarnă de la Sochi 2014.

Noul album al trupei Moonlight Breakfast, intitulat „Time”, lansat în 2016, aduce elemente sonore noi și consolidează poziția trupei în clasamentele europene. După lansarea oficială de la București, cei patru membri ai trupei au pornit într-un turneu european de promovare care include Cehia şi Slovacia cu sprijinul ICR Praga. Moonlight Breakfast este cunoscută atât publicului ceh cât şi publicului slovac datorită participării la festivalurile Živá ulice din Plzeň, Cehia și Open Jazz Fest din Bratislava, Slovacia.

Programul turneului din Cehia și Slovacia

24 aprilie 2017, 19:30 – Kasárne/Kulturpark, Košice, Slovacia

26 aprilie 2017, 21:00 – Anděl Café – Music Bar, Plzeň, Cehia

27 aprilie 2017, 20:00 – Kabinet Múz, Brno, Cehia

Număr de vizualizări :1196


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro