Oana Unciuleanu expune la Galeria „U” Art

apr. 4th, 2017 | By | Category: Postcard

Miercuri, 12 aprilie 2017,  ora 18.30, la Galeria „U” Art, va avea loc vernisajul expoziției de pictură și grafică „City love” a Oanei Unciuleanu.

”Proiectul „City love” dezvoltă relația dintre individ și societate. Examinez modul în care se întâlnesc oamenii în zilele noastre. Orașul este văzut ca un laborator al viselor noastre pentru a putea înțelege unde este situată identitatea individului în cadrul societății. Privitorul are mai multe variante unde să privească, el alege scenariul de urmărit. Există o serialitate a imaginilor, o secvență este privită din mai multe unghiuri, iar în unele cazuri, în cadrul aceluiași tablou sunt prezentate mai multe filtre prin care o secvență este privită. Lucrările mele tratează povestea din spatele unei persoane în cadrul modernității oferite de cultura urbană. ”

Adresa: „U” Art Gallery, Bd. Iancu de Hunedoara nr 8; sala ON TOP OF BUCHAREST, etajul 7, sector 1, București (zona Piața Victoriei)

Număr de vizualizări :754


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro