O nouă expoziţie de pictură a Svetlanei Borisova

apr. 27th, 2017 | By | Category: Postcard

Sâmbătă, 29 aprilie 2017, de la ora 18:30, la Casa Universitarilor, Casa de Cultură “Traian Demetrescu” din Craiova organizează vernisajul expoziției “Calea sufletului”, cuprinzând picturi ale Svetlanei Borisova.

În deschidere, Magda Buce Răduţ ne va familiariza cu universul vizual ar pictoriţei, iar Petrişor Militaru va vorbi despre poemele ce completează opera plastică a Svetlanei Borisova. Artista este născută în Siberia de Nord şi trăiește la Roma, iar acum aduce în fața publicului craiovean tablouri de un impresionism impetuos, debordând de vitalitate, cu lumină și culori specifice spațiului rusesc. Intrarea la acest eveniment este liberă.

Svetlana Borisova a mai expus la Craiova în septembrie 2015 la Galeria Vollard a Casei de Cultură “Traian Demetrescu”.

Număr de vizualizări :1045


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro