Lansare de carte: ”ÎN DIALOG CU AL TREILEA”, de Leonard Matei

apr. 4th, 2017 | By | Category: Agenda de carte

Vineri, 7 aprilie 2017, ora 1600, Muzeul de Istorie „Paul Păltănea” Galaţi vă invită la evenimentul cultural prilejuit de lansarea cărții:” ÎN DIALOG CU AL TREILEA”, autor Leonard Matei.

„Poesia lui Leonard nu se cere decriptată, ea te pune imediat în contact cu o atmosferă proprie, bine conturată, pregnantă, electrizată după anumite linii de forţă, spre aici sau spre dincolo «cu inima de care copilul este nedespărţit».

Poet matur, sobru, deloc grăbit, aflat acum la a doua carte, Leonard Matei ne face părtaşi unui spectacol interior condus cu luciditate de la monolog la dialog, fie şi cu acest misterios al treilea.” (Iulian Grigoriu – Prefață „În dialog cu al treilea”)

Evenimentul se va desfăşura la Muzeul „Casa Cuza Vodă” (str. Al. I. Cuza, nr. 80), secţie a Muzeului de Istorie „Paul Păltănea” Galaţi.

Număr de vizualizări :1386


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro