Horia & Flores revin la Doors Club pentru o nouă ediție ”When Violin Meets Guitar”

apr. 4th, 2017 | By | Category: Eveniment

Duminică, 9 aprilie 2017, ora 20.00, Doors Club din Constanța vă propune o călătorie în lumea muzicală, de la Vivaldi, Bach, Enescu, înspre Queen, Deep Purple, Led Zeppelin și mulți alții. Două instrumente, doi muzicieni și o stare de spirit comună: pasiunea pentru muzică.

Un spectacol muzical cu un repertoriu ce pune la grea încercare capacitățile oricărui muzician în primul rând prin forța pieselor abordate, cât și prin armonizarea unor celebre piese din folclor pe structură clasică.

Horia & Flores – When Violin Meets Guitar: rafinament și fantezie, un spectacol de referință pentru orice iubitor de muzică adevărată.

Prețul unui bilet este 30 de lei. Biletele se achiziționează de la sediul clubului, începând cu data de luni, 3 aprilie.
Info și rezervări la tel.: 0763 66 16 22 sau pe www.doorsclub.ro

Număr de vizualizări :879


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro