Expoziția „Mișcarea de Eliberare Națională din Basarabia. 1917 – 1918”, la Chișinău

apr. 19th, 2017 | By | Category: Postcard

Marți, 25 aprilie 2017, ora 11.00, la Centrul de Cultură și Istorie Militară al Ministerului Apărării al Republicii Moldova din Chișinău, Institutul Cultural Român „Mihai Eminescu” la Chișinău și Centrul de Cultură și Istorie Militară al Ministerului Apărării al Republicii Moldova organizează vernisarea expoziției „Mișcarea de Eliberare Națională din Basarabia. 1917 – 1918”.

Expoziția, formată din 14 bannere de mari dimensiuni, cuprinde o serie de documente, mărturii și fotografii inedite, extrase din arhivele existente în Republica Moldova, România și Federația Rusă, referitoare la evenimentele desfășurate în Basarabia, în perioada martie 1917- 27 martie 1918.

Durata expoziţiei: 25 aprilie – 25 mai 2017.

Partener media: TVR Moldova, Radio Chișinău, Radio Datina

Număr de vizualizări :825


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro