Concert Moonlight Breakfast pentru aniversarea a 10 ani de la aderarea României la Uniunea Europeană

apr. 27th, 2017 | By | Category: Postcard

Joi, 4 mai 2017, ora 19:00, în spaţiul din Strelecky ostrov, Praga, cu ocazia aniversării a 10 ani de la aderarea României la Uniunea Europeană, Institutul Cultural Român de la Praga organizează concertul extraordinar al trupei Moonlight Breakfast în cadrul festivităţilor prilejuite de către celebrarea Zilei Europei în Republica Cehă.

Moonlight Breakfast promovează un stil muzical urban printr-un mix de Soul, Electro, Beat, Nu-Jazz și Swing. Trupa a devinit cunoscută publicului după ce a performat în fața a 35000 de spectatori, în deschiderea concertului Jamiroquai din România, în 2011. Primul album al trupei, „Shout”, apărut în 2014, a fost foarte bine primit atât de critici cât și de public, ajungând în scurt timp de la apariție pe primele locuri în topurile europene. În 2012, Moonlight Breakfast a primit premiul pentru cea mai bună trupă la Elle Style Awards România, fiind numită “cea mai bună trupă de export”, iar doi ani mai tarziu, a concertat la festivitatea de închidere a Jocurilor Olimpice de Iarnă de la Sochi 2014.

În 2017, România aniversează 10 ani de la aderarea la Uniunea Europeană, acest eveniment fiind unul dintre reperele esenţiale în istoria modernă a statului român.  Festivităţile organizate de către Reprezentanţa Comisiei Europene în Republica Cehă cu ocazia Zilei Europei reprezintă cadrul perfect de marcare a acestui moment istoric pentru România.

Număr de vizualizări :880


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro