Citilă Iepurilă te invită la lectură!

apr. 11th, 2017 | By | Category: Agenda de carte

Iată că Citilă Iepurilă a revenit și anul acesta la Editura Herald. Între 6 și 21 aprilie 2017, Citilă Iepurilă te va ajuta să aduci fericire in sufletele celor dragi. Astfel, vei putea să te bucuri alături de apropiații tăi de titluri care abordează cele mai căutate subiecte ale momentului.

Însă atenție! Citilă Iepurilă a adus cu el și un coș plin de ouă cu reduceri. Intră pe www.edituraherald.ro și descoperă cărțile care se bucură de reduceri speciale.

E momentul să savurezi din plin plăcerea lecturii! În secțiunea „Noi apariții vei descoperi o reducere de 20% la cele mai noi și mai incitante titluri ale Editurii Herald, din domenii variate precum: psihologie, psihoterapie de cuplu, știință, parentaj, filosofie, texte fundamentale și mindfulness. La categoria „Bestsellers”, Citilă Iepurilă ți-a pregătit multe surprize. Cele mai apreciate titluri te așteaptă cu o reducere de 30%. Caută printre rafturile Herald în categoria Selecția editorului” titlurile alese cu multă grijă pentru tine și care beneficiază fiecare de o reducere de 40%. Vei descoperi o lume fascinantă și plină de înțelepciune.

Facebook: www.facebook.com/edituraherald.ro/

Număr de vizualizări :954


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro