Alternosfera te cheamă la Doors Club!

apr. 18th, 2017 | By | Category: Eveniment

Vineri, 21 aprilie 2017, Alternosfera te cheamă la Doors Club din Constanța. Descoperă Orașul 511 și trăiește cel mai tare Haosoleum de weekend!

După o scurtă pauză de creație, în perioada aprilie – mai, trupa Alternosfera susține o serie de concerte în cluburile mari din țară, în orașe precum: Sibiu, Brașov, Pitești, Constanța și Cluj-Napoca.

Înființată în decembrie 1998, la Chișinău, formația de rock alternativ a susținut de-a lungul timpului sute de concerte în România și Republica Moldova, lansând cinci albume și un EP. În ianuarie 2017, trupa a primit, pentru al patrulea an consecutiv, titlul “Best Romanian Alternative Rock Band 2016” în urma unui concurs anual organizat de Metalhead.ro.

La Constanța, concertul va avea loc la Doors Club (Traian 68A), pe 21 aprilie, vineri.
Preț bilet – 40 lei.
Biletele se găsesc la Doors Club (str. Traian 68A), zilnic, la bar.
Info la tel.: 0763 66 16 22 sau pe www.doorsclub.ro

Număr de vizualizări :759


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro