Teatrul Național pentru Copii ”Abracadabra” invită copiii să fie eroii din Poveştile Primăverii

mart. 30th, 2017 | By | Category: Eveniment

Luna aprilie este luna Sărbătorilor de Primăvară. Teatrul Naţional pentru Copii ”Abracadabra”  invită copiii,cu vârste cuprinse între 4-11 ani, să se joace de-a Teatrul. Urmează patru Duminici de poveste! Se va începe cu ”Povestea Crinului alb şi a celui roşu”.

E vremea când păsările încep să cânte. Oare Privighetoarea cânta cel mai frumos? Veţi putea afla duminică, 2 aprilie 2017, de la ora 11.00, în sala Media a Teatrului Naţional. Întreaga natură revine la viaţă şi se închină în faţa Prinţesei Primăvara şi a Prinţului Prier – care vor fi aleși dintre copii!

Pentru că se apropie ziua în care, acum 16 ani, a început aventura teatrală dedicată copiilor la TNB (De Florii, Teatrul Național pentru Copii ”Abracadabra” împlineşte 16 ani de când a ridicat pentru prima oară cortina), în această lună, a Sărbătorilor de Primăvară, vor exista multe surprize. Nu va lipsi Iepuraşul care va aduce cu el Jobenul Aurit, pentru cel mai fidel spectator.

***   Biletele se găsesc la Casa de Bilete a TNB şi online, pe www.mystage.ro –    www.mystage.ro/spectacole/teatrul-national-pentru-copii-premiera-60/ ***

Teatrul Naţional pentru Copii, proiect iniţiat de Fundaţia Abracadabra, condusă de actorul Marian Râlea, în parteneriat cu Teatrul Naţional din Bucureşti, este locul unde copiii urcă pe scenă şi devin eroii cei buni şi frumoşi ai basmelor. Ca într-o adevărată magie, « înarmaţi » cu doar câteva elemente de costum şi de decor, ei învaţă să-şi înfrângă teama şi să lupte  vitejeşte cu duhurile rele, cu forţele cele întunecate din poveştile românilor, de ieri şi de azi.

Înarmaţi cu multă fantezie şi poftă de joc, dar şi cu o recuzită neaşteptată, urcând pe scenă şi învingându-şi teama, micuţilor actori li se oferă şansa ca, la capătul premierei să concureze pentru un rol special, erou de poveste. În lumea magică a teatrului şi a copilăriei, totul este permis. Poţi să lupţi cu forţele rele, ţinând în mână un balon pe post de sabie, şi să le învingi, pentru că la Teatrul Naţional pentru Copii Binele triumfă întotdeauna prin luptă dreaptă.

Fiind vorba numai despre spectacole interactive, copiii trebuie să ştie că există câte un rol pentru fiecare dintre ei şi, odată cu evoluţia poveştii, apare şi şansa de a fi învingător. De-a lungul stagiunii, toţi copiii vor urca pe scenă şi vor deveni Eroi în nemuritoarele basme ale românilor.

Număr de vizualizări :1112


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro