Teatrul de Pică vă invită la premiera spectacolului ”Captiv în teatru”

mart. 17th, 2017 | By | Category: Eveniment

Duminică, 9 aprilie 2017, începând cu 19:30, la Epic Bar (str. Colței nr. 50), Teatrul de Pică prezintă a treia premieră a stagiunii 2016-2017: „Captiv în teatru”. Un spectacol cu Antonio-Tadeusz Mincă, Gabriela Alexandru și Mihai Dunărințu (Eenglish Mihai) la vioară. Scenariu și concept – Tudor Costin Sicomaș.

”Vă invităm ca pentru o seară să vă lăsați pradă propriei imaginatii și să deveniți și voi captivi ai Teatrului de Pică. Urmăriți povestea unui actor care nu mai poate părăsi teatrul, oricât și-ar dori. Dar oare chiar își dorește?
Ce credeți că se întâmplă cu spiritul unui actor mort? Trece mai departe? Împietrește undeva între lumi?

O fată care este la fel de…captivată de teatru ca și idolul ei din alte timpuri, face o vizită bătrânului teatru părăsit. Și descoperă că în ea, în propria sa ființă se ascund…misterioase personaje.
O oră de mister, fantezie, umor și lacrimi. Fericire și tristețe. Comedie și dramă. Toate într-un singur spectacol – CAPTIV ÎN TEATRU.

Parteneri media: Revista Teatrală Radio, Bucharest City App, Raftul cu idei, filme-carti.ro, Coțofana Urbană, Agenția de Carte, PaulDutu.eu

Rezervări: 0731.775.510 sau prin mesaj privat pe pagina de Facebook a Teatrului de Pică”

Număr de vizualizări :1299


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro