Spectacolul ”Menajeria de sticlă”, de Tennessee Williams, la Teatrul Studio din Tîrgu Mureș

mart. 30th, 2017 | By | Category: Eveniment

Pe 4, 21 și 24 aprilie 2017, la Teatrul Studio din Tîrgu Mureș, Asociația Neumarkt Events vă invită la spectacolul ”Menajeria de sticlă”. Unul dintre cele mai răvășitoare texte semnate Tennesee Williams este pus în scenă la Teatrul Studio din Tîrgu Mureș de regizorul Radu Olăreanu. Povestea unei famillii americane în plină criză a anilor 30 este concentrată în jurul relațiilor complicate intre mama autoritară și în același timp extrem de vulnerabilă (Amanda) și cei doi copii ai săi Tom – visător, nemulțumimit de condiția în care se află, rebel dar în același timp stâlp al familiei și Laura – o fată timidă cu un handicap fizic ce își țese exisxtența în jurul unei „menajerii de sticlă” care nu este altceva decât lumea ei interioară și reflexia acesteia în realitatea atât de crudă. Apariția lui Jim reușește să anime pe de-o parte speranțele Amandei de a -și căsători fiica și cele ale lui Tom de a evada din micul univers meschin care îl strânge ca o caracatiță iar pe de cealaltă parte visele Laurei de a trăi acea poveste de dragoste prezentă în imaginația ei încă din vremea liceului.

Distribuția :
Amanda – Alexandra Ilovan
Tom – Mario Garcia
Laura – Daciana Voinescu
Jim – Bogdan Capșa

Spectacolul este completat de muzica live : Ana Maria Galea – voce, Daniel Csikos -pian și Kiss Lajos – chitară.

Scenografia : Radu Olăreanu
Asistent regie : Emil Mureșan
Proecții video : Ovidiu Rusu

Intrarea la spectacol se face pe bază de bilet care se poate achiziționa de la casa de bilete a universității înaintea începerii spectacolului. Prețul este 10 lei pentru adulți și 5 lei pentru elevi, studenți și pensionari.

Durata spectacolului 1 ora 55 minute (cu pauză)

Număr de vizualizări :1526


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro