Spectacolul ”La Paris, Monșer!”, la Teatrul Nottara

mart. 30th, 2017 | By | Category: Eveniment

Joi, 27 aprilie 2017, de la ora 19.00, la Teatrul Nottara, Asociația SmartArt și Compania All’s Choir&Ballet vă invită la spectacolul ”La Paris, Monșer!”. Fantezie muzicală cu parfum interbelic, ”La Paris, Monșer!” este o poveste originală, care adună în scenă personaje ale Bucureștiului și Parisului de odinioară, pentru bucuria celor care știu să oprească timpul în loc. Teatrul se contopește cu muzica, într-un spectacol inedit, ce redă aerul Bucureștilor de altă dată și nostalgia Parisului interbelic, într-o notă veselă și prin intermediul unor artiști talentați.

Gazdele întâmplărilor ”cu cântec” sunt Mița Biciclista, geisha autohtonă a Micului Paris, Zița, discipola ei cu bovarisme de cârciumăreasă și Monșer, filosoful melancolic de Dâmbovița, care surprinde spectacolul lumii în a sa ‘cârciumioară la șosea’. Aceste personaje vă invită într-o călătorie muzicală, în cadrul căreia se întâlnesc pe scenă Cristian Vasile cu Maria Tănase, înainte ca amicul nostru, Monșer, să pornească spre Paris, ca să împlinească visul damelor mai sus amintite.

”La Paris, Monșer!” descoperă boema din Montmartre, Jean Moscopol cântă sub același acoperiș cu Edith Piaf, iluziile de amor ale Micului și Marelui Paris se întrepătrund, într-un carusel muzical care îmbină refrenele românești ale epocii cu cele de pe malurile Senei.

Fantezia ‘La Paris, Monșer!’ vă invită să petreceți o seară în compania unui cvartet atemporal, Quartetto Emozione, a pianistului Alexandru Burcă — acrobat al stilurilor muzicale și improvizației și mai ales alături de soliștii All’s Choir & Ballet Company, Mădălina Constantin, Florentina Picuș, Anfisa Fugaru, Ligia Necula, Marius Nine și Adrian Strezea.

Binecunoscutul scenarist Ștefan Neagrău a creat un scenariu care îmbină replicile într-un joc sprințar și postmodern căruia nu-i pasă atât de conformitatea stilistică, ci mai degrabă de potențialul teatral al întâlnirii cuvintelor și personajelor în scenă.

Regizorul spectacolului Alin Horia Mânzat a imaginat o poveste muzicală lecuită de amprenta timpului, în care totul este posibil, artistic, cu atenție însă pentru modernismul bine temperat.

”La Paris, Monșer!” a avut premiera pe scena Operei Comice pentru Copii în 2016 și a fost prezentat apoi în Festivalul Internațional de Operă și Balet de la Teatrul de Operă și Balet ‘Oleg Danovski’ din Constanța și la Institutul Cultural Român din București.

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro și în rețeaua IaBilet.ro  (Magazinul Muzica, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Agentiile Perfect Tour, standul de bilete de la Metrou Unirii, lângă casa de bilelete Metrorex, Magazinele Uman și IQ BOX, pe terminalele self-service ZebraPay din toată țara, la Hard Rock Cafe), precum și în ziua spectacolului, la intrare și pe aplicațiile de IOS și Android iaBilet.

Biletele se pot cumpăra și de la casa de bilete a Teatrului Nottara.

Web: www.allscor.ro

Facebook event:  www.facebook.com/events/137292070128965/

Video: www.youtube.com/watch?v=TjVzxJIfymw

Eveniment susținut de MAGIC FM
Sponsor BES România

Număr de vizualizări :1167


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro