Scriitorul bistrițean Marian Danci, la Cenaclul UBB

mart. 10th, 2017 | By | Category: Agenda de carte

Marți, 14 martie 2017, ora 17.00, la Sala Club a Casei Universitarilor (str. Em. De Martonne, nr.1, Cluj-Napoca ), scriitorul bistrițean Marian Danci, autor al Editurii Școala Ardeleană, va citi la Cenaclul Universității Babeș-Bolyai coordonat de poetul Ion Mureșan.

Marian Danci (29 aprilie 1957, Leșu, jud. Bistrița‑Năsăud) a absolvit în 1984 Facultatea TCM a Universității din Brașov. A publicat poezii și proză în reviste și volume colective, printre care Mierle într‑un lan cu maci (Editura Napoca Nova). După debutul editorial, în 2015, cu primul volum din Nefericiților nu le e frică de moarte – Vieţi paralele –, în același an a mai publicat două cărți la Editura Scriitorilor – Caietul cu proză și Casa de piatră. În 2017, la Editura Școala Ardeleană, a publicat cel de-al doilea volum din Nefericiților nu le e frică de moarte – Păzitoarea Vezuviului.

Număr de vizualizări :1073


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro