Premiera spectacolului ” Drumeția sau despre sexualitate azi”, la Teatrul de Comedie

mart. 27th, 2017 | By | Category: Eveniment

Vineri, 7 aprilie și sâmbătă, 22 aprilie 2017, ora 19.00, la Sala „Radu Beligan”, Teatrul de Comedie prezintă premiera oficială a spectacolului „DRUMEȚIA SAU DESPRE SEXUALITATE AZI ”de Martin Heckmanns, traducerea și regia Vlad Massaci, scenografia Vanda Maria Sturdza.

Distribuția din data de 7 aprilie 2017

Șerban Pavlu (Wolfgang Braumeister); Florin Dobrovici (Ludger Kuester); Delia Nartea (Hanne Blomberg); Alexandru Conovaru (Michael Blomberg); Mădălina Ciotea (Steffi); Maruca Băiașu (Marie Blomberg)

Distribuția din data de 22 aprilie 2017

Sandu Pop (Wolfgang Braumeister); Florin Dobrovici (Ludger Kuester); Delia Nartea (Hanne Blomberg); Alexandru Conovaru (Michael Blomberg); Mădălina Ciotea (Steffi); Nora Zamfir (Marie Blomberg)

Aflați într-o lume mult mai rapidă, mai greu de urmat și de înțeles, părinții pot avea surprize în stare să-i destabilizeze atunci când se raportează la copiii lor. La precocitatea lor. La lipsa de preconcepții și la modul în care aleg să-și trăiască libertatea. Pe scurt, veșnicul război între generații.  În spectacolul de la Teatrul de Comedie vom cunoaște cinci părinți care se întâlnesc pentru a judeca și condamna libertățile adolescenței, ascunzându-și sub un văl de pudibonderie și prejudecată propriile porniri la fel de adolescentine.

Drumeția sau Despre sexualitate azi (în original Mein Herz ist rein/Inima mea e curată/) este una dintre cele mai recente scrieri dramatice a lui Martin Heckmanns, cu  premiera în anul 2016 la Teatrul de Stat din Dresda.

Cu studii în istorie și filosofie, Martin Heckmanns (n. 1971, Mönchengladbach)      s-a remarcat în dramaturgie prin curajul de a ataca teme de actualitate într-un mod inedit,  axându-se în special pe puterea de sugestie a limbajului.

Număr de vizualizări :1617


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro