Manifestări în comuna Gura Galbenei, de Ziua Unirii Basarabiei cu România

mart. 20th, 2017 | By | Category: Eveniment

Vineri, 24 martie 2017, Institutul Cultural Român „Mihai Eminescu” la Chișinău, în colaborare cu Primăria comunei Gura Galbenei și Liceul Teoretic „Hyperion” din localitate, organizează o suită de manifestări pentru a marca Unirea Basarabiei cu România din 27 martie 1918. AgențiadeCate.ro vă prezintă programul evenimentelor.

Manifestările vor debuta la ora 11.00, cu depuneri de flori la bustul domnitorului Alexandru Ioan Cuza, și vor fi urmate de un program literar-artistic prezentat de elevii Liceului Teoretic „Hyperion” și copii de la gradinițele din comună.

La ora 12.00, în incinta liceului, acad. Valeriu Matei, directorul ICR Chșinău, va prezenta expoziția „Constantin Brâncoveanu și epoca sa.”

Partener media: TVR Moldova

Număr de vizualizări :632


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro