ICR Budapesta prezintă piesa de teatru „Comedia nu există” de Dumitru Solomon a trupei de teatru de la Liceul „Nicolae Bălcescu” din Giula la Seghedin

mart. 22nd, 2017 | By | Category: Eveniment

Joi, 30 martie 2017, ora 17.00, la sediul Filialei ICR Budapesta din Seghedin (6720 Seghedin, Piața Dugonics, nr.2.), Institutul Cultural Român Budapesta prezintă piesa de teatru „Comedia nu există” de Dumitru Solomon a trupei de teatru de la Liceul „Nicolae Bălcescu” din Giula publicului din Seghedin la sediul Filialei din Seghedin.

Piesa de teatru „Comedia nu există” prezintă, într-o manieră de râsul – plânsul, societatea în care trăim. Personajele amintesc de tipologiile lui Caragiale, dovada că deși tehnologia evoluează oamenii și ,,principiile” rămân mereu aceleași, este pregătită sub îndrumarea regizorului Nora Chiriac din Oradea.

Distributie:

1. Autorul: Csiplo Andrei – Sebastian

2. Prietenul: Forogau Péter

3. Regizor: Paksi Krisztofer

4. Actorul: Gurzó György

5. Secretarul literar: Hegely János – Levente

6. Spectator 1.: Hanyecz Réka

7. Spectator 2.: Vágó Rebeka Eszter

8. Spectator 3.: Borszéki Barbara

9. Debutanta: Lile Sorana Andrada

10. Actrita: Bedreag Stefánia

11. Vecinul: Jivan Antónia Daria

12. Reporter: Jivan Antónia Daria

Regizor:  Nora Chiriac Tiu

Coordonator: Vera Cser

Evenimentul este organizat de ICR Budapesta în parteneriat cu Autoguvernarea Românilor din județul Ciongrad şi Autoconducerea Românilor din Seghedin.

Număr de vizualizări :1016


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro