Dublă lansare de carte a scriitoarei Ana Podaru, la Constanța

mart. 16th, 2017 | By | Category: Agenda de carte

Vineri, 17 martie 2017, cu începere de la ora 14.00, în Amfiteatrul Bibliotecii Județene Constanța „I.N. Roman”, cu ocazia celebrării a 140 de ani de la declararea Indepedenței de Stat a României, la 9 mai 1877, va avea loc dubla lansare de carte „FLUTURI ÎN INFERN” și „13 OCTOMBRIE RECE-ICARII TIMPULUI”, în prezența autoarei Ana Podaru, scriitoare din Marea Britanie.

La această manifestare şi-au anunţat participarea doamna Corina Apostoleanu, director al Bibliotecii Județene Constanța „I.N. Roman”, invitații speciali de la Liga Scriitorilor Români și de la Uniunea Scriitorilor Europeni din Moldova, studenții de la Facultatea de Arte de la Universitatea „Ovidius”, coordonați de doamna profesor universitar Daniela Vitcu și doamna Paula Vals, manager grup firme „Moesis by Angelo”, care va prezenta o gamă de produse de patiserie dulci eco și de post.

Moderatoarea evenimentului este doamna profesor Daria Nicolae, președintele Asociației Culturale „Astra Dobrogeană”.

Număr de vizualizări :907


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro