Despre ”Bucuria vizibilului și a invizibilului”, cu pictorul Sorin Scurtulescu, la Timișoara

mart. 6th, 2017 | By | Category: Postcard

Joi, 30 martie 2017, ora 20.00, în Sala A13 a Universității de Vest din Timișoara (Bulevardul Vasile Pârvan 4), Liga Studenților din Timișoara vă invită la întâlnirea cu tema: ”BUCURIA VIZIBILULUI ŞI A INVIZIBILULUI”. Invitat:  pictorul Sorin Scurtulescu.

Parteneri: Universitatea de Vest din Timişoara, Galeria LogArt şi Grupul NOIMA

Pictorul Sorin Scurtulescu este co-fondator al grupului de pictură NOIMA.

În prezent trăieşte şi lucrează în Timişoara şi Viena. Parcursul său cuprinde, printre altele, doi ani de studiu în domeniul picturii în Anglia şi alţi doi la Roma, obţinând bursa postdoctorală Vasile Pârvan din cadrul Accademiei di Romania. A avut numeroase expoziţii în România şi în străinătate.

Toată lumea din România este interesată de frumos. De la cei specializați în estetică și artele frumoase până la cei care nu fac diferența între kitsch-ul strident și arta de calitate.

Interesul tuturor oamenilor spre frumos este datorat nostalgiei raiului. Sorin Scurtulescu

(Fragment Interviu de Stefana Totorcea, pentru DrumEuropean.ro) www.drumeuropean.ro/portrete-sorin-scurtulescu-un-ascet-al-picturii/

Număr de vizualizări :853


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro