Concert TRAVKA, la Doors Club

mart. 27th, 2017 | By | Category: Eveniment

Vineri, 31 martie 2017, ora 22.00,  formația Travka va susține un concert la Constanța, în Doors Club (str. Traian nr. 68A). Travka au urcat pe scena alternativă românească în 2002. Prin concerte pline de energie și o lirică deosebită, trupa a cucerit definitiv un public fascinat de forța acordurilor rock împletite cu poezia provocatoare a versurilor. Au participat la cele mai mari festivaluri de muzică din România, au avut numeroase apariții pe micul ecran și au fost aclamați de presa de specialitate. Lansând deja trei albume fundamentale pentru rock-ul alternativ autohton, Travka continuă să experimenteze și să exploreze noi și noi orizonturi muzicale.

Travka – Distanțe (videoclip oficial) youtu.be/qnOqDu6Hydk
Travka – În aer (videoclip oficial) youtu.be/919zSYChuc4

Componența Travka: George Gâdei – voce; Alexei Țurcan – chitară, clape; Misha Gâlcă – bass; Cristian Chirodea – tobe

fb.com/travka.oficial http://youtube.com/TravkaTheBand

Prețul unui bilet este 30 de lei. Biletele se pun în vânzare la sediul clubului, începând de luni, 27 martie, ora 12,oo.
Info și rezervări la tel.: 0763 66 16 22.

Număr de vizualizări :849


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro