Concert aniversar, la Muzeul Naţional Cotroceni

mart. 13th, 2017 | By | Category: Eveniment

Joi, 16 martie 2017, de la ora 19:00, în Salonul Cerchez, cu ocazia împlinirii celor 20 de ani de existenţă ai Radio România Muzical, unicul post românesc dedicat muzicii clasice, Muzeul Naţional Cotroceni va găzdui un prim eveniment dedicat acestui moment. Alexandru Tomescu, unul dintre cei mai apreciaţi muzicieni români ai momentului, interpretul discului de muzică clasică al anului 2016, va susţine un recital de vioară. Artistul va interpreta lucrări pentru vioară solo de Johann Sebastian Bach, repertoriul inclus şi pe “Discul de muzică clasică al anului 2016”.

Biletele pentru recitalul din 16 martie, sunt disponibile în reţeaua www.eventim.ro. Accesul la acest eveniment este permis începând cu ora 18.00 şi se face pe la intrarea muzeului aflată vis-à-vis de Grădina Botanică. Pentru acces va fi necesară prezentarea actului de identitate.

Număr de vizualizări :1010


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro